lunes, 9 de noviembre de 2009

Al vent, la cara al vent, les mans al vent......

...O aire que es lo mateix, ruta abortada per culpa de Eolo, per la plana de la Maravillosa quasi alcem el vol... baixem al barranc de Boquella però no millora :-( açò pinta mal, s'en van les ganes de passar tot un dia pedalejant amb la merda de l'aire, aixina es que anem a esmorçar al Tejarico a vorer si mentres afluixa el vent, però res de res :-((((((((((((((((( Allí arriben una penya, els "Punxa-rodes" de la Pobla Llarga, venen seguint un track de mosatros, tenen els cotxes en Moixent i van a fer lo mateix que mosatros.... Bé, per lo menos mos vam riurer un rato llarg, Coxete confundeix el ví en suc de raïm i sel veu com si fora "vi sense alcohol", demanem no se quantes rondes de xupos i mos alcem amb el cos calentet, (per cert, bon preu en el Tejarico, 6€/barba peró amb molts xupos i dues botelles de vi prou bò) l'aire no ha parat i decidim anar a buscar el Pelaero, la font de les arenetes i la senda del barranc de la Fòs... ahon Coxete es pega unes quantes Fòs...ties, crec que van ser quatre... jo personalment vaig arribar a preocupar-me, Coxete caia en cada revolta, serà el ví? seràn els xupos? ¿? Ja penjaré totes le fotos i algún video que vaig fer, hi ha uno mólt bó de Miguelón "despabilant" a Coxete, jejejeje si en vaig riurer jejejejejeje, però ara no tinc temps, a vorer si el dimecres penje fotos, videos, perfil i track...

Miguelón amb cara de velocitat

Uf, després de esta costera tindré que fer-me un bon got de ví...



Pepe i al fondo la pista que mos porta de Benancancil a la Teixiora.

20 comentarios:

bombersdevallada@gmail.com dijo...

Alvaro,ja en diras algo del correo ke tan enviat a tu i a pepe.

K@rstic dijo...

Collons Rafa, això son paraules majors... encara que hi haurà que investigar a vores si es pot fer amb bici... jo sé que en Alcoi en primavera fan la 100 en 24, que el nom ja diu lo que es, el que passa es que 24h es pals que ho fan a peu, amb bici tens 8 hores... hi ha que estar mólt fort... per cert, este matí he anat a GSport a aclarir lo de la meua talla i no s'aclarisen¿? ara vorem que osties fan, jo m'he probat una triple X i m'apreta, he demanat una 4XL sense poder probarmela, ja que no en teníen cap¿? tanta tenda i tanta talla i resulta que allí només tenen hasta la 3XL, i espera que el maillot no tenen més gran que 2XL????? no m'ha fet massa bona impresió eixe talleret, sembla ser un cuchitril.... i pa fer trajes a tanta get, el amo deu estar molt ben "relacionat"...

K@rstic dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
MERIDA AL PODER dijo...

Peña, el Domingo me han propuesto los amigos de L'olleria salida desde alli y direccion Bellus- Beniganim- Quatretonda- Lluchent- Pinet - Pla de Corrals y vuelta a L'Olleria. Me indican que es chula y llena de sendas y pistas. (Creo que algun tramo ya lo hemos hecho nosotros)y (otro tramo que es chulo y yo la lo he hecho es el de la marxa de Quatretonda)
Total aprox KM 97.
La etapa promete, ahora falta que el tiempo acompañe.

Decirme si os parece bien yo ya he quedado y en principio voy.

MERIDA AL PODER dijo...

A mi el trato en la tienda tampoco me ha gustado, por mi para el siguiente equipo, si quereis buscamos otro sitio.
Aunque a Jose Rafel si le gustaba el trato, bueno mas que el trato LAS .... T ... AS.

MERIDA AL PODER dijo...

Miguelon, como quedaste el Sabado con el lugarteniente de
Super Cochete.
Ya nos contaras,,,

MERIDA AL PODER dijo...

Alvaro y Peña, entrad en la pagina de Javi Traile ( enlace CC CAP AMUNT) y veras la etapa del Sabado con viento hicieron 90 Km y a mediodia a comer a casa.
Observa el enlace en la pagina de RESACA BTT CANALS fijate que compañera tienen, ye tio a ver si modernizamos la pagina, que parecemos mas viejos de lo que somos. Va tio esmerate e incorpora algo agradable (pero tampoco le hagas demasiado caso a Jose Rafel me entiendes no) que si no perdemos la rueda de las demas peñas.

K@rstic dijo...

No tinc massa temps per millorar la pàgina... ja sé que es fluixeta però es lo que m'he enssenyat en quatre ratos... ja la milloraré quan tinga un temps, vaig de cul... jo el diumenge no podré eixir, tinc compromís familiar, jo pensava que este dissabte haviem quedat pa fer la ruta que no vam poder fer el dissabte passat¿? Si no voleu que ho tornem a intentar i si els teus amics eixen també dissabte m'ho dius i vaig en vosatros el dissabte, si no ja m'en faré una asoles :-(

bombersdevallada@gmail.com dijo...

No sen ve ningu en mi? MEN VAIG A LA SOLANA.

K@rstic dijo...

Ye Rafa, pero si el Coosur està ara la segon unitat al 70% en Carrefour!!! El litro queda a 2,20€ qué collons fas fent olives??? Si es per que t'agrà vale, però si vas enn el morro tor, pa qué vas????? estàs perguent diners...

Pepe, he parlat amb Ovidio i Miguel i als dos els ve bé que este dissabte tornem a intentar la ruta de Navalón, lo mateix de la setmana passada però a vorer si el vent ens deixa fer-la. Tú pots eixir dissabte? Miguel li ho dirà a Berna i Ovidio a José, serem com Miguel, Ovidio, José, tú si vens, Berna si pot.... i ja està perque Oguist s'en va a la Solana... recollons pandereta!!!

MERIDA AL PODER dijo...

Si, en principio si habeis quedado vamos, eso si a divertirnos en bici, me entiendes no. No obstante no se si podre quedarme a comer pero si salimos temprano y el tiempo acompaña y con un poco de ganas, se puede almorzar bien y a mediodia estar en casa. Ya concretamos pero en principio voy.

bombersdevallada@gmail.com dijo...

Alvaro,a mi se me conkista per la boca,aixo de primer,de segon, perke no mos esperem a ke neve asi,una nocturna asi i sopar en valla tampoc estaria mal,tot es organisasio i ganes.El 31 de desembre nia lluna plena, el dia 1 per la nit es divendres BON ESCOMENSAMENT DE ANY.

K@rstic dijo...

A mi aixó no m'ho diràs dos voltes, no será el primer any que acabe i comence l'any pedalejant... i si no mira en misrutas.net i trovaràs rutes de 31 de desembre i 1 de gener... Ovidio i jo mano a mano... Pepe, Ovidio tampoc pot quedar-se a dinar, aixina es que si pujem per asfalt jo crec que la puguem fer en un matí... intens, això sí...

MERIDA AL PODER dijo...

propongo para evitar el asfalto , Maravillosa y barranco mejor paisaje mas tranquilidad , mas relajacion ,otra alternativa es Maravillosa evitar el barranco y salir a la carretera de Navalon y despues bajar al barranco pero ya a la altura del cruce final del barranco para de inmediato ascender al tejarico. Yo por mi prefiero evitar el asfalto ahora bien si quereis que subamos por asfalto , pues subimos.

bombersdevallada@gmail.com dijo...

NO NIHA RES ESTA SEMANA??????????????????????????????????????????????????????.

MERIDA AL PODER dijo...

El disabte va eixir en mi, se guarda silencio.

bombersdevallada@gmail.com dijo...

me obligareu a tocar per telefono o ke?

MERIDA AL PODER dijo...

ESTE DOMINGO 8H EN SALIDA HABITUAL.

RUTA:
CANALS- ALCUDIA CRESPINS- TRIALERA CAMP DE TIR- ANNA- DESVIO DIRECCION ESTUBENY- TRIALERA BAJADA DIRECCION LLANERA- LA GRANJA DE LA COSTERA- XATIVA- SENDA BELLUS- (ALMUERZO)- RIO DIRECCION L'OLLERIA- ALT DE LA CREU- ALT DEL MIRADOR DE LA COSTERA- TRIALERA BAJADA PORT DE L'OLLERIA- CANALS (AVITUALLAMIENTO LAVADERO ALFONSO)- VALLADA.
eSTA ES BASTANTE COMPLETA CON 40% APROX LLANO 20% APROX BAJADA Y 40% APROX SUBIDA, CONSIDERO ETAPA APTA PARA ESTA EPOCA DEL AÑO. KM APROX 90 BASTANTE DIVERTIDA.

bombersdevallada@gmail.com dijo...

OLE, OLE, OLE,OLE, GARROT Y PEDRA.Mira ke tu fas 22 km menos,

MIGUELON dijo...

molt bonica , molt bonica
quant arribem a Anna es hora de esmorsar , y despress per un puesto o per atre hasta casa , es que esteu preparanse pa les olimpiaes ?