viernes, 30 de octubre de 2009

Bellús y Disseny...

I EL DIUMENGE QUE BÉ....................................................

Ací està la ruta, té 75 Kms i 1.650 mts de desnivell, però no s'acolloneu, que el diumenge em van fer 70Km com si res... La he dissenyat pujant per cumbres per asfalt (pa patir el mínim) y a l'altura del Tejarico comença la diversió. Tornem al mateix punt i baixem per la senda si tinguem temps, si es fa tard podem baixar per l'asfalt... qui diu que no pot???

Ni les bofetaes que auguraba Miguelón ni res de res, el diumenge vam encarar rumbo Bellús, s'apunten "Paco Lao" i Marcos, ay Paco, no sas on t'has clavat ;-))) hasta l'últim cubalitro de Xúquer va exir pels poros de la seua pell... no crec que torne, per açò de la bici hi ha que ser un poc massoca i crec que eixe no es Paco Lao... Marcos es va portar, crec que si vinguera amb nosaltres prompte s'agarraria al ritme... esmorçar de la pata del maxo per 6€6, amb barra lliure... una llàstima que els dels Carasoles no ho vejen :-( després del esmorçar pujem la creuta per no sé quina cara, si la A o la B, pero la fotuda, rampa curta pero amb prou desnivell com per a demanar el plat xicotet, pujem i girem a la dreta per anar aon es tiren en parapente, pareix ser que n'hi han dues sendes que baixen a L'Olleria (en mal estat) estaria bé fer un poc de ciclisme d'investigació... encarem la creueta i baixem fins a l'antic port de L'Olleria, Pepe mos porta a pujar una rampa curta pero amb molta pedra y molta pendent, però a estes altures ja no disfrutem, ademés la baixada es més curta que la pujada ¿? la resta del equip no mos esperen tal i com havien quedat i baixant el port divise al grup a l'altura de les palmeres, afile a per ells, jo loco direcció Vallada, cada curva que faig i no els veig em dic "no pot ser, no podem anar tan ràpid" augmente el ritme esperant trovar-lo a la propera revolta... pero no, en torne a dir "no pot ser..." arribe al Bar els Molinets com si portara un lleó perseguint-me... i no hi ha ningú¿? li toque a Berna al mòvil i diu que han parat en el llavaor a hidratar-se, serán cabr...!!!!


Fotos de la exida de este matí ací.


I el perfil ací baix.


Ací està el perfil del diumenge... no es gens complicat, no hi han repetxons!


Disseny definitiu!

17 comentarios:

bombersdevallada@gmail.com dijo...

No digueu res dels trajes? de la ruta alvaro jo no puc dir res perke no puc anar, pero deu de estar be perke eixe raco es mol bonico.

MIGUELON dijo...

Veig el redolí groc en el mapa molt gran ,si el comparem en el roig i pense mentalmet lo que ens consta de fer , crec que son tres vegades mes , si anem a Navalón i fem eixa volta , se mos fá tart . Etapa en la que poden saltar xispes si volem ferla hasta migdia i si no anem mentalisats, per que segur que se mos fá tard ,yo per mi dic que si . crec que´l horari de ruta es . Eixida 7,30 , Esmorsar 11 ,i arribada ales 2 h . Anant a saco .

K@rstic dijo...

Tens raó Miguelón, es una ruta de les duretes, però crec de per lo menos una volta al més no está mal si mos peguem un poquet de canya... per mí perfecta a les 7.30, ja veus que passem prop del Tejarico, Carasoles i Navalón, aixina es que llocs per esmorçar no en faltaran, tot es adaptar-se a l'horari. De totes formes té pinta de ser ràpida, no hi han sendes, molta pista i sense trencacames, al menos es lo que es veu en el perfil...

bombersdevallada@gmail.com dijo...

Jo no anire(oliveta),pero deixeume ke diga una pregunta,¿segur ke no esperareu a ningu?.Este mes de novembre nomes estare present en este blog.PERO VOLVEREEEEEEEEEEE.

MERIDA AL PODER dijo...

El equipo Merida tras deliberar sobre el asunto considera el horario bien, pero subir por la Maravillosa- Baranco Boquella y salir al tejarico por dentro del barranco ( los Merida marcaran el camino por dentro del barranco y saldremos donde marca la mancha roja, una subidita larga y dura,nunca mejor dicho, Miguelon la conoce y Berna tambien, creo que son los unicos del grupo que la conocen) y despues la ruta marcada. Lo demas es para mariquitas de la MTB.


Os disteis cuenta del ritmo que impuso Ovidio (Equipo Merida en la subida a Bellus ademas puntuando los Merida en todos y cada uno de los pasos de Montaña y ocupando las primeras plazas del peloton. No escucho decir nada a los chicos de Oro SCOTS BOYS.

Ya que no decis nada Ovidio puntuo delante vuestra en todos los puertos, exceptuando en la tachuela de Bellus en la cual trabajo para el equipo.
Mencion especial para Jose Vicente (cochete) (Equipo Merida) que controlo al nuevo peloton a la perfeccion ( perfecto trabajo Josevi) puntuando delante y cogiendo puntos para la general por equipos.

Jose Rafael, vuelve pronto al grupo ya que los Scot Boys no puntuan ni en las metas volantes, es decir ya no cogen ni los Sprints Especiales.

Ahora bien, si quieres fichar por el Merida (que yo se que te gusta) te podemos ofrecer un buen sitio en el equipo y asi dominariamos el llano. Que equipazo

K@rstic dijo...

Per mí perfecte, ara això si, qui tinga que tornar prompte a casa que s'olvide de esta ruta, i un consell, porteu barretes perque el Teularet serà pronter per esmorçar, i Navalón o Carasoles serà tard...

bombersdevallada@gmail.com dijo...

ke manera de ferme les dents llargues.....................Alvaro ja eu tens tot clar?(traje)-----------

MIGUELON dijo...

Si vullgeu que mos hanem a pasar el dia . A descubrir les Amériques. pasant per el barranc ara intransitable, per mi o.k.Ara esmorsar i dinar quant siga hora ,deixeuse estar de baretes i mariconaes ,que la mijor gasolina es ví i la cansalá. Marcos ma dit hui que vol el trage , xl , pero no sabia con voret per lo dels diners.

MERIDA AL PODER dijo...

Miguelon estoy de acuerdo pero para pasar el dia por mi seria mejor el Sabado , ya que el Domingo es mas para la familia ya que si no estamos un rato, a mi por lo menos me echaran.

Si salimos Sabado se lo podria comentar a los que salgo de L'Olleria y asi podriamos hacer un buen peloton y pasar un buen dia de MTB. La zona es de las bonitas para la practica de este deporte.

K@rstic dijo...

Per mí OK dissabte

MIGUELON dijo...

Esmorsar en el Tejerico y dinar en Peligro, en tota esta volta que voleu fer es perfecte pa un disapte . M´apunte.

MERIDA AL PODER dijo...

Pefecto si sale buen dia nos divertiremos e incluso si nos encontramos bien podemos alargar la misma volviendo por Fte Higuera

K@rstic dijo...

Home, la ruta es bona però no crec que done per a tot el dia... aixina es que si anem a passar el dia hi hauria que allargar-la un poc, ja ho vorem sobre la marxa... entonces a quina hora??? haviem dit a les 7.30h si anavem només pel matí, pero ara si anem a dinar i tot serà a les 8h no???

MERIDA AL PODER dijo...

SI POR MI COMO ES PARA TODO EL DIA Y PUESTO QUE TENGO QUE DESPLAZARME MEJOR A LAS 8H.

MIGUELON dijo...

Estic pensant que´l Tort fá unes paelles molt bones . pugem tocarli pa dirli que anem, i el mateix dia li confirmem les places . que vos pareix? . ¿ Quants serem ? ,Pepe , Alvaro i yo , Oguist i Berna no . I qui mes ? . A les 8 h. O.K. Per al disapte fará bon dia 18 graus, i per l´esprá fará vent , pero es de ponent i ens favoris el camí cap a casa.

K@rstic dijo...

Merida al Poder
Miguelón
K@rstic

Ovidio¿?
Cochete¿?
Ovi¿?

bombersdevallada@gmail.com dijo...

ALVAROOOOOOO,la cronica vaaaaaaaaa ke vuic saber ,les fotossssssssss, ke ja vau fer prou fenme la enveja el disapte.