lunes, 30 de noviembre de 2009

L'Olleria i L'Alt de la Creu

Un grupet mimbat de cinc bikers ens hem reunit al lloc habitual; SúperCoxete, Ovidio, Miguelón, Berna i jo hem anat a fer la ruta marcada per Miguelón, Canals-sendes varies-Canals... i quant anàvem a pujar el port de L'Olleria rumbo al Manolito, Ovidio mos diu adiós perque li s'adormen les mans.... :-( anem direcció L'Olleria i quan arribem a les palmeres el vegem que pujava cap amunt... mos alegrem de que vinga i no s'en vaja, pujem les rampes del port i al final passem a dos xavals de Canals que van a L'Olleria a esmorçar, s'en venen en nosaltres a reposar forces. Després del café, copa i puro posem rumbo Aielo per encarar la pujada al campello per la marxa d'Aielo. Ovidio que torna a fer un amago de abandonar-mos i anarse'n per l'asfalt però al final quan jo ja el donava per perdut, al crit de Berna gira 180º al igual que una cobra es planta quan sona la flauta del encantador....¿? .Avistem una pista que pareix que bé d'Ontintent, estaría bé seguir-la per vorer aon va i tornar per el Portixol... però això serà un altre dia...:-( pujem les primeres rampes, Berna para descarregar i es pert un parell de vegades, l'esperem un bon rato i tornem a pedalejar rumbo campello. Arribem al punt més alt i son les 12:30h jo m'he quedat amb ganes de més, (ara pense que haguera estat bé pujar la Creu, pero qualsevol ho proposa, en seguieda comencen els "mecaguendeus i els mecaguenlostia" :) convensut que ningú voldria acompanyar-me a la Balarma, demane per favor si no s'enfada ningú si jo m'en vaig al campello, peró quina sorpresa la meua que Ovidio, el que a les 9h volia tornarse'n i que una hora avans volia pujar per l'asfalt, diu que s'en bé, l'incombustible SúperCoxete per supost que bé, i Berna i Miguelón també venen!!! en el cruce donem alcança a un grup prou numerós de Ontinyent que ja tornen a casa, anem passant gent i girem a la dreta per encarar el tram final de la Balarma... i Miguelón i Berna que no mos acompanyen¿? al final SúperCoxete, OvidioDiesel i jo arribem a l'Alt de la Creu en mig d'un fort vent, pluja i un fret important, unes fotos i cap a baix a recuperar-mos.


Encarem senda-trialera per arribar a la altura dels Campellets... hi ha que vorer lo mólt que ha millorat SúperCoxete física però sobretot técnicament, bé caun un baquet pero això li passa a qualsevol.... este l'any que bé està per vindre aon fasa falta... i mólt tenen que canviar les coses perque siga l'últim... al final arribem a l'ermita on mos esperen Berna i Miguel i mos fem la penúltima, una llàstima no baixar per els Brollaors, això sí que haguera sigut un 10 (junt amb la Creu) però no ha estat mal.
Ací el link a les dades tècniques de la ruta.

8 comentarios:

bombersdevallada@gmail.com dijo...

Asi,esta clar ke, o entrenem en silenci o en veig en segon divisio.Alvaro encara tens dudes de ki es , o sera el ultim?.men vaig a fer un poket de rodillo.

MERIDA AL PODER dijo...

Buenas a todos,
Unos bikers amigos de Valencia me proponen salida el Martes 8 de Dicembre por la zona de LA CALDERONA (BETERA) una zona muy chula y apta para la BTT con mucha pista forestal y vistas impresionantes, eso si me comentan que la mitad de las trialeras estan cerradas a la BTT y solo son para senderistas de pie. Indicarme si os parece bien y salimos con ellos. Es gente de un nivel como nosostros, eso si algo mas jovenes eeee...

bombersdevallada@gmail.com dijo...

Pepe,eixa part es impresionant i si damunt eixes en algu ke eu conega pos pa cagarse, per cert com anem de salud per ahi.

bombersdevallada@gmail.com dijo...

Alvaro ja no nihan mes fotos?

K@rstic dijo...

Xavals, per mí perfecte, per no olvideu que tinguem un GPS i que puguem anar quan mos rote aon mos rote, vuic dir que en la Calderona hi han mils de rutes per fer amb BTT però també hi han dotzenes de pàguines web amb tota la informació disponible per fer rutes amb GPS, tinguem móltes zones guapes prop de casa, pero cal agarrar cotxe... un racó bonico i que acaba de inaugurar un centre BTT es la zona de l'Orxa amb 9 rutes de diferent nivells...

bombersdevallada@gmail.com dijo...

EL DIUMENGE ESTRENO TRAJE DE HIVERN RUTA DOMINGUERA KEDEN CONVOCATS TOTS ELS MEMBRES , ASPIRANTS,SIMPATIZANTS Y AMICS,KEDA OBERTA SEGONA REMESSA DE PEDIDOS DE TRAJES.

MIGUELON dijo...

el diumetge moros en la font

K@rstic dijo...

Pues si son moros no crec que trobem lloc per esmorçar.... encara que si no hi ha lloc puguem anar a Fontanars... o tornar a Moixent...