sábado, 3 de octubre de 2009

Ruta d'entrenament de fondo...

Ja que demà no podré eixir, este matí m'he pegat una palliça jo asoles :-( Primer a Montesa pel riu, que per cert el camí a la altura del riu en Montesa està trencat, he pujat pel Ramallar i després per la pista que puja a la Perereta pa baixar després a la carretera i després de pasar el camp d'aviació a l'esquerra a buscar el barranca de Boquella..... qué guapo está ara, cuanta aigua... llevat de algún megaxarco i un tros de pedrolos, lo demés está ciclable, ara bé, fará falta que alguna màquina li pegue un repàs... barreta en La Tixiora i pensava fer-me una cerveseta en El Tuerto però està de vacances.... aixina es que he encarat Les Arenes i després La Matea, pa tornar per Santich a Los Carasoles aon sí m'he fet una cervesota, una fanta de llima i una botella de aigua... 4.50€ ¿? no si val la pena esmorçar.... de allí he baixat fins a la Xifarrera o Carrascosa i he pujat a la Casa de Iniesta, volía baixar per la costa de Gariguet pero no la he trobat i al final he tornat per l'asfalt que ja me se feia tard... collons, si he eixit a las 7.30h, son les 12.40h i no he parat ni a esmorçar¿? ja es feia tard per dinar.... ruta llarga (5h de pedaleig) i amb prou desnivell + 2.000 mts pero ha molat!!!

Mireu les fotos ací

7 comentarios:

bombersdevallada@gmail.com dijo...

DEU Alvaro,no perds el temps ni dormint.El disapte ke ve lo mes segur ke si puga eixir ja te avisare el dilluns no.Pero si eixim ke no falte esmorsar.

K@rstic dijo...

Home, no vaig esmorçar per no perdre temps, i com anava asoles portava una bona càrregua de barretes.. si conte el preu de les barretes que en vaig menjar i lo que hem vaig gastar en Los Carasoles t'assegure que podría haber anat al bar de Julio a fer-me el verdilet i la pericaneta ;-))) el dissabte que bé perfecte, però m'agradaria fer una ruta bona... algo aixina com lo que vaig fer ahir... amb muntanya, ja saps, amb desnivells i alguna sendeta xula... podríem anar a Bellús, esmorçar i tornar per la creu de L'Olleria i després pujar per on puja la carrera d'Aielo, o per Ontinyent... algo que estiga bé home... o podriem anar a Almansa per los Brunales, que tu eixa ruta no la coneixes i es bona, o una mólt bona es anar a Bocairent per Fontanars... ja ho pensarem no¿? total, como serem tú i jo i amb una poca sor Coxete...
Lo dels trajes jo ho tinc malament, vos ho deixe en les vostres mans, trieu color i disseny, per mí lo que feu ben fet està, lo que passa en estes coses Rafa es que fa falta algú que "espente" un poc, perque tots a una mai podrem anar a Genovés ni fer res... en el traje este que portem ara, Ovidio es va encarregar amb Sports Manolo de encomanar-ho, jo crec que lo millor es que poseu un dia en el que pugueu anar per lo menos dos persones (tu i algú més... Berna¿?) i anar i concretar disseny i colors i després posar una fecha máxima pa passar-se per allí cada uno quan puga pa probar-se talles, i a partir de eixa fecha qui no ha anat no te traje "a la primera tanda" ja sel fará a la segon, o la tercera com ha passat en el traje que portem ara... passos;

1 --> Dos persones van a Genovés i trien colors i disseny.
2 --> Es posa data llímit pa anar a probar-se talles
3 --> Pasada eixa fecha es demanen els que hi hagen...i s'ha acabat!!!

bombersdevallada@gmail.com dijo...

En lo dels trajes perfecte.En lo del disapte........tu vols matarme;.)perke sona a molt fort.

MIGUELON dijo...

El diumentge anarem a Bellús , despres d´arreglar dos punychades de Pepe ,la senda en boira densa , tant que inclús plovia dels arbres . esmorsar tipic y chupos , Pepe ara te presa y sen vá , Coche , Berna ; ovidio i yo mos en juntem en una penya de Canals en la que anava el meu cosí Eliseo herén lo menos trenta y mos van clavar per el barranc, esta desfet per les plutges molt de rato en la bici del morro ,acó pareix una marcha tu,volque en el mateix puesto que volcá Ougist l´altre dia,ara té regaixó. Ells per la creú i nosaltres per l´asfat i un tros de camí xulo hasta Aielo .Xé coche estas portante , agregant rutes noves i tot , després per carretera a la cervesa de la ermita. Estos volen eixir divendres y diumetge , per mi perfecte , tinc boda el divendres nit. Ougist , queda en Berna vosatros que ´s vegeu y tingeú temps per l´esprá i averigueú lo dels trages .

K@rstic dijo...

Vaja home, pues jo puc eixir dissabte i dilluns... Dissabte pense fer o Bocairent o Almansa... si algú vol apuntar-se ja sabeu, 7.30h lloc habitual, esmorçar i xupos garantitzats!!!

bombersdevallada@gmail.com dijo...

PAZ HERMANOS,MUCHA PAZ.Jo puc el disapte, berna crec ke tambe perke treballa divendres,perke no rodem el disapte tots, kedem per concretar els trajes i es keda per eixir diumenge ó dilluns vamos si vos ve bé.En cuand a la ruta del disapte..........Alvaro ke fotos mes xules del barranc,bueno en foto.Jo encara no a entrat ahi,ja se ke no t´agrada repetir....Bueno podria negosiarse?.

MIGUELON dijo...

Ostia tú , si el dilluns es festa.
Si es així igual en té dimetge que dilluns. Estaria bé vore la cascá eixa en directe y després un bon esmorsar en Navalón . El disapte ya sa panyareu , yo no crec que puga .