domingo, 25 de octubre de 2009

Fontanars-senda Bosquet i campello

Bé, no es pot dir que siga mariconejar però tampoc ha sigut una ruta "pata maxo". José ha desperta a mitja penya a las 6 pel canvi d'hora, s'ha enganyat i ha adelantat el rellotge en lloc de retrasar-lo, arriba a las 8.... amb roba d'hivern!!!. Ramón i Fernando passem per la porta de ca Ovidio com si no mos conegueren, i Paco Lao i Marco també passen i paren, s'en van a La Font per asfalt.... adeu :-( De camí passem a Ramón i Fernando i diuen que no paren a esmorçar... sacril.legi!!!! una eixida dominguera sense esmorçar, Miguelón, explicaliu! Anem direcció Fontanars, la idea inicial era anar a Caudet però al final anem a Fontanars, només eixir de Moixent "Merida al Poder" posa un ritma infernal i trenca el pelotó, aguanta hasta el Km 4 però vaig a 170 bpm i decideix reduïr la marxa i buscar soport a un nivell inferior, però el soport no arriva, al final venen Berna i Miguelón però van un poc ahofegats, ché Miguelón, qué t'ha passat hui? Eixe no es el millor Miguelón que coneguem... al final m'en vais assoles a buscar a "Mérida al poder", que ja està en la Masia de San Joaquin... reagrupem al pelotó i Jose es lleva la xaqueta, just al arribar al Mas de Penedés encarem camí a l'esquerra per a pujar al camp de tir de Fontanar i de ahí al bar... bar? quin? ací? no, allà! jo ací! pues jo m'en vaig allà! açò mos passa per tindrer aon triar, deuria de haver només un bar, fora problemes... esmorçar prou ràpid en casa Julio i tornem al camp de tir per encarar la senda que baixa al Bosquet... algún que atre back, Oguist en ha pegat... tres? crec que sí, però ni siquiera xapa i pintura ;-) Berna cau quan intentava arrimar-se pa que passara terremoto Lapierrre i José que va de part a part per la senda... serà el vi? no, seràn els xupos... desprès per lo del Cali al Bosquet i de allí a buscar el campello per asfalt... i baixada pel Campello... bé, com he dit al principi, no ha estat mal del tot, no ha sigut una ruta de les bones però mos ha fet un bon matí i o hem passat bé sense incidències majors.

Fotos ací

18 comentarios:

bombersdevallada@gmail.com dijo...

Alvaro, ke tampoc es ke estaguerem en verano azul.

QUIERO DINERO Y TALLAS.POR FAVOR.

A mi per la nit en fehen mal els cames.

MIGUELON dijo...

Alvaro i Merida desaparegéu al final per a guanyar l ´ etapa . No diguéu ni adéu. Ara la copa mos la varem andur nosaltres .dos plats de cacau y 6 litros de liquit per a cuatre ( un poquet masa no ), tant de suar pa qué . A mi tambe en feen mal les cames.

K@rstic dijo...

Rafa, quan tingues un dissabte pel matí lliure i en ganes de disfrutar de unes vistes acollonants i unas baixades de vèrtig m'ho dius i anirem a fer-ne una bona... has vist quines tortilles de querailles??? Casi tan grosses com amples! Parlant de tot un poc

1 --> QUI FALTA PAGAR ELS DINERS? Hi ha que posar una data llímit per pagar... si no mos ficarem el traje a la primavera:-(

2 --> Ahon anem el diumenge que bé??? Jo faig tres propostes: la primera anar a Bocairent (herberet del bò) per Fontanars, la segon potser anar Bellús tornant per Bufali-Albaida i la tercera Maravillosa - Las Ànimas - Benali - Navalón.... esta serà de la pata del maxo!!!!!!! Vinga travestits, decidiu-se per una bona, i deixeu les mariconades pals maricons ;-)))

26 de octubre de 2009 23:02

MERIDA AL PODER dijo...

AL SIN GAS SLE LA PIERRE, EN LAS TRES QUE HAS ELEGIDO LA QUE QUIERAS, ESTAS CONDENADO A LA DERROTA. BUSCA OTRO TERRENO YA QUE AHI LAS MERIDA DOMINAN DEMASIADO.

Y HAY QUE RECONOCER QUE LA GENTE EL DOMINGO AGUANTO MUY PERO MUY BIEN PARA EL RITMO QUE SE IMPUSO.

QUE LAS SCOT ¿ NO HABLAN? BERNA Y EL SPRINT , NO TUVISTE TIEMPO NI PARA PREPARARLO.

MERIDA AL PODER dijo...

AL SIN GAS SLE LA PIERRE, EN LAS TRES QUE HAS ELEGIDO LA QUE QUIERAS, ESTAS CONDENADO A LA DERROTA. BUSCA OTRO TERRENO YA QUE AHI LAS MERIDA DOMINAN DEMASIADO.

Y HAY QUE RECONOCER QUE LA GENTE EL DOMINGO AGUANTO MUY PERO MUY BIEN PARA EL RITMO QUE SE IMPUSO.

QUE LAS SCOT ¿ NO HABLAN? BERNA Y EL SPRINT , NO TUVISTE TIEMPO NI PARA PREPARARLO.

MERIDA AL PODER dijo...

ALVARO TE PROPONGO EL SABADO , SALIDA CON LOS DE L'OLLERIA. TE DIVERTIRAS, ESO SI LAS RUTAS QUE ELLOS MARCAN COMO TU DICES SON DE LA PATA MATXO Y EL RITMO CONTINUO DE JAVI TRAILE Y COMPAÑIA ES MAS CONSTANTE, SI TE APUNTAS ME LO DICES Y TE DIRE LA HORA QUE HEMOS QUEDADO. SABADO Y EL DOMINGO PODEMOS SALIR CON JARRA I PEDAL Y LOS SCOTS BOYS.

bombersdevallada@gmail.com dijo...

ke gay eres merida.Jo tambe anire jajajajajajajajajajaja.Niha esmorsar?????.

MERIDA AL PODER dijo...

Jose Rafael,
El sabado a las 8h en L'Olleria. La vuelta programada es chula y de montaña casi en un 90%.

MIGUELON dijo...

ens rendim al poder de la merida y del champan . els diumentges son per a disfrutar penseu en tot el grup una volteta chula y un bon esmorsaret . aixo podeu fer demostrar la vostra valia en els de lólleria , a vore si el diumetge vingeu apasiguats .per al dimetge . peligro , bellus o anna .Bocairent per fontanars pals calamars.

MERIDA AL PODER dijo...

Ya que el Domingo vuelve al grupo OVI un lujo para el equipo (este Miguelon si que hace peña y no quiere Garrot i Pedra) propongo Bellus - Crueta por la cara A - Portet Chulo pero corto, Miguelon (que quiero enseñarte)- Subida Creueta por la cara B Y Bajada trialera hasta medio puerto de L'Olleria (gasolinera con un pequeño tramo algo peligroso) para enlazar en Canals- Vallada, donde podreis preparar el Sprint en el Carboner.

Esta ruta si la hacemos es divertida y exigente, pero 99% ciclable.

bombersdevallada@gmail.com dijo...

I jo el diumenge sense poder anar, mecaguen la .....................

MIGUELON dijo...

per mi O.K. Vorem el eixe portet

K@rstic dijo...

Pues jo em quede amb la ruta de Maravillosa-camp d'aviació-las almas-Benancancil-Navalón... i lo que vinga... es como Navalón pero en ves de baixar al barranc mos tirem a la dreta per arribar a Navalón per les ànimes... però en fí estem regits amb un sistema de dictadura de la majoria, es a dir, democracia... aixina es que on diga la majoria anirem... Miguelon, lo de Bocairent per Fontanars pals calamars vol dir que no ho tornarás a fer? Vols dir que no tornaràs a tastar herberet del bò? Quan fem la ruta de Banyeres que vam deixar a mitjes ja fa casi un any??

MERIDA AL PODER dijo...

Alvaro,
No me has contestado si mañana Sabado sales conmigo y la peñeta de L'Olleria. Que hacemos te esperamos o no?

MERIDA AL PODER dijo...

Si un sistema lo aprueba la mayoria de los representantes en l grupo no es un sistema dictatorial sino mas bien un sitema democratico. Donde la mayoria expresa libremente su opinion. Sistema dictatorial es aquel sistema que por la fuerza dictado por un dictador se instaura en la mayoria.

Considerando esto a mi personalmente me gustaba mas el traje azul, pero puesto que la mayoria de los representantes en el grupo preferian el combinado en rojo, acepto y acato esta decision como uno mas del grupo.

bombersdevallada@gmail.com dijo...

IEEEEEEEEEEE,No conec a ningu asi, tamben parlat cuasi no vos anteng, perke no gasteu el sistema coloquial un poket mes planet? per lo menos mos entenguem.

K@rstic dijo...

I tú per què escrius en Castellà quan sempre parles Valencià???. Tots sabem el que es un sistema i l'altre, lo de "la democracia es la dictadura de la mayoría" no ho he inventat jo, només ho he escrit perque venia "a huevo", no cal que t'exaltes, que ja veig que el va el pol.litiqueo.

Demà no m'esperes, però gràcies de totes formes per la invitació.

MIGUELON dijo...

el dimetge a les 8 en ca ovidio ,pa pegarmos bofetades ,
y ya vorem aon amen . yo ya no dic on aniria perc que es tonteria , on mos porten els cames , pero, tranquilets xiquets,