viernes, 30 de julio de 2010

Cap de setmana complet

DIUMENGE --> RIUDOMS - PRADES -RIUDOMS

Ruta especial de la Penya "Amics de Riudoms". N'érem 17 bikers i no és ni mólt menys la eixida més nombrosa d'aquesta penya, colla d'amics de un poble de no més de 6.000 habitants. La ruta no va defraudar, 72 Kms i 2.100 mts de desnivell amb trams técnics tant de pujada com de baixada, a més de rieres amb terra solta que fan que rodar siga tota una odisea. Una llàstima que la tornada va ser per asfalt, no perque no n'hi haguera alternativa bttera, sino per falta de temps. Les dades GPS ací.
Perfil Ruta Prades


III MARATHON DE SPINNING CIUTAT DE VALLADA


No comment, 3 perdurables 3 al spinning del poble, la participació en esta prova per part dels membres de Jarra i Pedal mimba... Rafa, Ovidio y Miguelón...


DIVENDRES --> Azuébar - Aín - Eslida - Azuébar

Com que hui es festa local en Sagunt, hem fet una volteta un company de feina i jo. Una zona mólt mólt xula i recomanable la Serra d'Espadà. Tinguem que anar algún día a fer alguna ruta, es mólt bonico i hi han móltes pistes i sendes per boscos de "alcornoques". Dades GPS ací.


52 Kms, 1900 mts (+), 3:30', mitja de 15 Km/h.


Es poden vorer totes les fotos del cap de setmana ACÍ

La penya "barito" i la resta supose que algo faríeu el diumenge. Si tingueu fotos o track (Oguist) el passeu i ho actualitzem...

El divendres 6/08 fem nocturna al Bar de Ilu. Bueno, a La Font de la Figuera, puguem fer l'anada pegant un poc de volta i la tornada pel riu per a refrescar... tot depén de l'hora i de la gent que anem. Propostes al "Chat"

No hay comentarios: