domingo, 10 de enero de 2010

Neu neu neu...

Com diria "Jezulín", IM-PREZIONANTE!. Voliem xafar-la i vaja si la hem xafat, ha fet un matí espectacular, l'aire no bufava i el sol, encara que no calfava, estaba ahí donant-mos ànim, els termòmetres millor ni mirar-los, son tots uns mentirosos, mai en trobes dos que marquen la mateixa temperatura i clar, sempre mos queden en el que dona la temperatura més baixa, però com hem fet una ruta curta però intensa amb el 90% del temps costera amunt, no hem patit gens de fret. A les huit, previ a pedalejar mos hem fet un calentet al bar dels Jubilats Nou, i passades les huit, Marcos, José, Ovidio, Pepe, Miguel i jo hem encarat pel camí de baix de Moixent hasta el riu i per allí per l'asfalt hasta Moixent. Creuem el poble per la part alta i a l'altura de l'Esglèsia mos separem... ja comencem a perdre-mos, quan començava a pujar cap al Bosquet Coxete sona el mòbil, Coxete ha trencat la cadena i m'espera en l'Esglèsia. Mentres ell reça una plegaria a Sant Pere, jo li talle dos eslabons i li empalme la cadena, tot a anat bé i ho hem arreglat en menos de 15 minuts (haurà segut la oració...¿?). Encarem pujada al Bosquet al màxim, la penya, com de costum no espera ni a la seua sombra i ara mos toca correr Coxete!!!! aixina es que posa la directa i els bpm a 180 que tinguem que agarrar-los com siga!!! SúperCoxete respon i tira cap a munt amb força, força que pert quan estàvem a mitat Camp Redó, "Vamos José" i en una revolta en trobe a Marcos, pujem fins al primer "respiro" de la pujada on mos esperen Ovidio, Miguel i Pepe, que està entrenant-se fent footing mentres els demés pujem. Continuem cap a dalt. Comencem a xafar un poc de neu. En els campellets Marcos i José mos abandonen, baixen directes al bar de Alexis mentres Ovidio, Miguel, Pepe i jo creuem la carretera del Bosquet i encarem l'ascensió a Figuerols. Comencem a flipar en el toll de neu que hi ha, l'adrenalina fluix per les glàndules suprarrenals i la sang bull per les nostres venes mentres les pupiles es dilaten pensant e imaginant la diversió que ens espera... si ací hi ha açò, qué hi haurà més amunt.... i efectivament, quan més pujem, més neu xafem. La primera flipà es en una revolta on l'aire d'ahir ha plenat completament el camí amb dunes de neu, quina pasada, mai no haviem pedalat amb tanta neu! Continuem, comencem a acostumar-mos a xafar i pedalejar sobre la neu, culminem la pujada i quan mos dirigim cap a la Casa de la Balarma tornem a xafar tolls i tolls de neu que l'aire s'ha encarregat de portar al camí. A troços hi ha més de mig metre de neu, quina passada, quin matí de diversió hivernal més collonut!. En l'Àrea recreativa Alexis i el Tío Tril mos esperen amb la cuina en marxa i el foc encés, també estàn Marcos i José fent-se un cafenet esperant-mos.

L'oratge mos ha respectat i mosatros ho hem aprofitat, bueno, no tots.... ho sento per els que per raons varies mos han abandonat este matí, no sabeu lo que s'hau perdut, pero per lo menos pugueu fer-vos una idea vegent les fotos i els videos;-)))


D'altra banda, el día 24 es la Pujada al Benicadell amb eixida des de Benigànim organitzada pels "Dimonis del Ganxo". 5€ per l'assegurança i la resta corre a càrrec dels patrocinadors; sa sabeu, arrop i tallaetes, avituallments líquids i sòlids, cajarillos i xupos en la Font Freda, i desde allí baixada per súper senda... click ací per recordar la de l'any passat!!!
Alguns videos de este matí...





Link a les fotos de hui i algunes pendents que tenía per el mòbil...


Per cert, he rebut un mail del fotógraf local KIKE amb un link de un video seu de un descens en Andorra, Vall Nord 2006, no som els únics locals amb aquesta aficció. Enhorabona KIKE, ací quedará el accés al teu descens!

10 comentarios:

MERIDA AL PODER dijo...

Vaya etapa, etapon de las que hacen sentir aficcion por este apasionante deporte de la MTB. Dia explendido, temperatura muy baja pero luce un sol explendido. Para los amantes de este deporte:
Si en realidad amas el deporte, debes luchar por alcanzar tu sueño, algunas veces ganarás y otras veces perderás, pero al final, después de una dura lucha, podrás alcanzar la satisfaccion!
Salimos a las 8 de la mañana dia muy frio, pero pronto se romperian las oscilidades en el peloton ya que la etapa prometia sensaciones. Transcurridos 8 Km primera ascension despues de cruzar el casco antiguo de Mogente al alto del Bosquet- se rompe el peloton- ( algunos se quedan por una averia) el resto del peloton pone firme ritmo- Miguelon sufre calambres en los dedos de la manos por el intenso frio- pero una vez coronado el Bosquet enlazamos con la segunda subida del dia Alto del Camp Redo- Miguelon empieza a sentir ya buenas sensaciones- Ovidio cede un poco la rueda- Marcos se descuelga un poco y por atras intenta enlazar Alvaro y Jose. Pero el ritmo impuesto por los de delante es suficiente para coronar con ventaja Miguelon aguanta el ritmo de cabeza- despues llega Ovidio- un poco mas rezagado Marcos y ya de inmediato Alvaro y Jose.- Reagrupado el grupo nos dirigimos a la siguiente ascension- practicamente sin tiempo de sentir el frio enlazamos con la subida als FIGUEROLS (puerto categoria especeial) iniciamos la subida y empezamos a sentir la nieve sobre las ruedas por momentos perdemos la marca del camino ya que este esta cubierto de nieve- la subida se hace intensa dura bonita por su belleza en el paisaje. Coronamos el alto de figuerols y enlazamos con el alto a la Balarma- Alvaro decide en los ultimos metros de Figuerols imponer ritmo alto- Miguelon aguanta el grupo se vuelve a romper ya a 500m de la cima y tras el cambio de ritmo de Merida Miguelon inteligente cede unos metros Alvaro sufre y coronamos el alto- Miguelon que habia cedido unos segundos consigue enlazar en la cabeza asi como Ovidio y si si en la bajada a Vallada estando el terreno tremendamente resbaladizo por las placas de hielo y cuando nadie lo esperaba Miguelon lanza un duro ataque y coje por sorpresa a todo el grupo- intenta reaccionar Ovidio- Alvaro- Merida toma precauciones pero es en vano y en un arriesgadisimo descenso mete mas de tres minutos a Ovidio- despues Alvaro y despues Merida y gana impresionantemente la etapa en la ermita de Vallada.

ENORABUENA MIGUELON.
Pero la proxima vez avisanos, ya que por momentos temiamos lo peor.

MIGUELON dijo...

los scotyboys vuelven a cabalgar sobre las llanuras de Oklajoma.

bombersdevallada@gmail.com dijo...

iiiiiiiiieeeeeeeee¡¡¡¡¡ per un moment creia sentir una etapa del tour de fransa, per del 89 o del 90 cuant estaba miguelon.

K@rstic dijo...

Rafa, no sas lo que el vas perdre... va fer un dia espectacular per a la bici... cada diumenge que no eixes en bici, es com un revolcó perdut, ja no tornarà mai;-)... i ja de pas, qué fem el diumenge que bé? L'altre està clar, a Benigànim, pero este????

MERIDA AL PODER dijo...

SCOTBOYS, Aguantar la presion del liderato y no os subais tan pronto que tres minutillos en la alta montaña son nada.

MERIDA AL PODER dijo...

Para el Domingo los Merida proponen.
Etapa:
Salida Vallada direccion Montesa- Subida Alto del Castillo- Bajada Enguera por parte trialera- una vez en Enguera direccion Alto de Las Almas ( categoria especial)- despues bajada y enlazamos en el puerto de La perereta - una vez arriba bajada a Vallada.

Hay que tener en cuenta que la seman proxima en el Benicadell se da el pistoletazo de salida a la temporada oficial, esa etapa es algo exigente por lo que propongo un buen entrene de cara al inicio de temporada.

Yo os esperare en el rio de Montesa si se decide aceptar esta etapa.

AMUNT VALENCIA

MERIDA AL PODER dijo...

Ye cobardes, que no contestais si se acepta la etapa. Ya estamos en Jueves SCOTBOYS y no os siento. Al Domingo no vais a ver ni la rueda, trasladalo a tu equipo (ahora que te veo ya solo, porque ese equipito que tienes no sirve ni para las excursiones de Domingo). El equipo Merida se eta preparando en la alta montaña.

Voy a envairle un SMS a Ovi, a ver si se anima que lo veo un poco desganado de bici.

Va cantineros que os veo desanimados.
AMUNT VALENCIA

Tipotane dijo...

Si que vau tindre sort.... jo el diumenge vaig vore l'aire que feia i em vaig tornar a gitar. El dilluns vaig anar cap al Benicadell i vaig xafar un poc de neu.

A vore si es coneguem a Benigànim;)

K@rstic dijo...

Eixa etapa mola, però no mes te un "problema"... aon penseu esmorçar? en Enguera? si esmorcem en Enguera no la farem completa, com sempre, com a molt pujarem les ànimes i després vía ràpida per la plana de la Maravillosa cap a casa... personalment m'agrada l'esmorçar al bar pero hi ha que reconèixer que mos condiciona i prou les eixides... deuriem fer un esmorçar ràpid, que per una volta no passarà res, noooooooooo????

MERIDA AL PODER dijo...

Alvaro, es etapa para llevar bocata y avituallarse sobre la marxa, podemos almorzar arriba de las almas, contemplando el paisaje. Pero de momento no responde nadie, no se si les parecera bien. Me imagino que no, pero esa etapa asi es ideal para pasr un Domingo de MTB.
En fin, confirmarme si la hacemos o no para saber si me tengo que desplazar en coche o en la bici.

Vamos valientes, cazadora guantes gorro perneras y un BUEN BOCATA DE PERNIL EN TOMAQUETA REFREGAETA Y A LA MONTAÑA, no seais cobardes.

AMUNT VALENCIA