lunes, 4 de enero de 2010

...i la primera del 2010 amb aniversari de SúperC...!!!

Crònica inenarrable, un dia d'estiu que s'ha convertit en un dia d'astio, pujem la Maravillosa renquejant i pel pla de la Maravillosa Miguelón anuncia la seua indisposició, va malament i amenaça en retirar-se després d'esmorçar. Pepe proposant una alternativa a la ruta marcada, jo en faig el sordet... baixem xorrillo, barranc Teixiora i encarem Teularet... Miguelón va reialment mal, ha eixit perque la motivació de pujar-li a la súper Genius ha vençut al mal de panxa, però va mal mal... en el Tejarico mos passa com a Sabina... "i nos dieron las dos i las tres, i las cuatro i las cinco i la seis..." quan torne del WC m'anuncien el canvi de rumbo, amb l'excusa de que "aixina Miguel pot vindrer a dinar" anem a dinar a l'ermita de Vallada, adiós Carasoles, lo nostre es amor imposible, tindré que abandonar el grup i vindrer assoles per poder fer esta ruta de una p... volta!!! 4.5€ mig bocata i 5.5€ sencer... incomprensible, massa barat... que ho furtaràn...¿?
Rafa i el "Salto del Ángel"


Encarem la súper senda i es la 1.15h quan arribem a Moixent, Miguelón s'en va per la via ràpida i mos esperará en la ermita amb un ramell de flors. Mosatros anem a fer la ruta d'entrenament, Collao Cristo, Camp Redó i senda Penyó fins a l'Ermita... pero espera, son les 1.15h i el dinar està reservat a les 14.30???? mólt tinguem que correr si volem fer aixó¿? en la pujada cap a Fontanars el grup de 5 es divideix en tres grups, uno de 2, Coche al mig i Rafa i jo al final... la diferència entre el Nostre Senyor en la Creu i Rafa damunt la bici es que a Cristo l'olbligàven i a Rafa ho fa per pur massoquisme ;-)))))) a les 14h arribem a la senda-trialera que ens portarà a La Calera... decidim tornar a Moixent i pel camí a casa, mentretant José va assoels, pensant que darrere anem mosatros i per davant van Ovidio i Pepe que esquiven el Cali i es deixen caurer al Bosquet, desde allí Pepe puja Cam Redó i Ovidio puja per l'asfalt (ara sí que som 6 ciclistes i 5 grups) si mos separem Rafa i jo ja anem cadascú a la seua p... bola, aixo sí que es una penya, sí senyor!!! Rafa i jo arribem a l'Ermita aon Miguel ja mos espera dutxadet i arregladet, un poc més tard arriba Ovidio, més tard Pepe i per fí arriba el "homenajeado" José que ha fet la mateixa ruta que Pepe, una màquina este José, lo millor es que per la nit quan tots estàvem en el sofà cara a la tele, José estava en Ontinyent, de compres, a sopar, al cine i lo que es presente, de pedra, es de pedra este Cochete!!!!. En l'ermita mos fem una gaspachà per celebrar el cumpleanys de José, FELICITATS!!!
Ja penjaré les fotos quan tinga un rato... que hi han de bones.

4 comentarios:

VALLADA City dijo...

Hola a tots;
Som l'equip del bloc de Valladacity.
Ens agradaria que quan fereu una entrada d'interés general, tal com una competició comarcal de btt o similar. Ens ho comunicareu per a publicar-ho nosaltres també al bloc i així fer que s'entere el màxim de gent possible.
Esperem que no vos moleste.

Moltes gràcies.

bombersdevallada@gmail.com dijo...

Molestarmos????????? ni pensarlo esteuse trankils ke eu sabreu, EH ALVARO?

MERIDA AL PODER dijo...

El Domingo salimos a la Nieve, estaria divertida hacer la siguiente marcha y creo que seriamos los primeros en pisar esta nieve:

Salida de Vallada- Direccion Mogente por el rio- Subida El bosquet (por la carretera)- desvio izquierda enlce en Subida Camp Redo- desvio derecha por la cantera y enlace Subida Figuerols una vez en el alto desvio derecha y Subida hasta el alto de la Balarma un vez arriba bajada y Subida al Alto del Repetidor bajada direccion Vallada, podemos bajar por la trialera de las canteras hasta la ermita y almuerzo calentitos al lado del fuego en casa Alexis.. El paisaje sera impresionante y estoy casi que convencido que nadie habra pisado esta nieve. Salvo que mañana Sabado se me crucen los fusibles y .... me entendeis no.

Venga valientes que no se diga , guantes, gorro, bufanda perneras , cazadora, gafas, abrigo y lo que haga falta.......; aunque si hacemos esta ruta igual sobra algo de ropa ya que el desnivel es alto.

AMUNT VALENCIA

MIGUELON dijo...

Campredó - Figeroles ? . no sé aon hau estat vosatros , pero ací en Vallá ha estat dos dies segits plogent i nevant . lo que vol dir que no pogem clavarmos per cap camí . a la neu sí , pero en estes situacions hi ha que buscar rutes esfaltades per pujar a la neu , una vegá alli es fa una incursió i tranquils que el gorrino el farem.