lunes, 28 de diciembre de 2009

Dissabte per la Serra de Navalón...

Proposta per al dijous día 30 de decembre...
La ruta que proposa Pepe per al dia de Cap d'Any, però sense baixar a Montesa i tornant per la plana de la Meravellosa (via ràpida) son uns 55Kms i 1500 mts (+). Ací baix podeu vorer el plànol i el perfil amb el desnivell... per mi OK però crec que es millor fer-la per el matí, per la vesprà no conteu en mí amb aquesta ruta, que per la nit tinc que estar un poc fresc ;-)
Perfil de la ruta de Cap d'Any (a les 8h¿?¿?¿?¿?)
Plànol de la ruta amb pas per Les Ànimes

Proposta per al dissabte día 2 de gener...

El dissabte a les 8h en el lloc habitual. Anirem per a tot el dia, encarant primer la Meravellosa, baixant per el Xorrillo al barranc de Boquella, Benancancil, La Font de la Teixiora i Serra Natura-Tejarico, primer avituallament de la ruta. De allí encararem per el Escudero (crec) i farem un tram de pista que no hem fet mai, fins arribar al punt més alt de la ruta, l'alt de La Matea, a 1020 mts s.n.d.m. De allí tornarem a buscar Los Carasoles on farem un gaspaxet en conmemoració del anniversari de José, que el día 1 de Gener cumpleix anys, lo que no sé es quans...¿? quan acavem i en funció de l'hora i les ganes, puguem agarrar la súper senda o la via ràpida i asfàltica per arribar a casa. No es una ruta que ens porte tot el dia, però es veritat que per fer-la en un matí es un poc massa, aixina es que mos ho deguem d'agarrar amb tranquilitat que son algo més de 80Kms i menys de 2.000 mts de desnivell positiu, per això es mitja ruta mitja celebració amb esmorçar i dinar... també hi ha una part que no coneguem, però es pistera i sense cap de complicació....
Plànol amb pas per Tejarico i Carasoles
Perfil i Kms de la ruta... res de l'altre món...

Si algú sap algo de Paco Lao (alias KTM) i de Marcos que els avise per si volen apuntar-se a alguna ruta...
GOD BLESS US!
Bye

7 comentarios:

MERIDA AL PODER dijo...

Pero antes de la salida del Sabado tenemos la del Jueves, se propone la misma de la de noche buena pero como en principio salimos por la mañana y tenemos mas tiempo la podemos ampliar.
Salida Vallda- Montesa- ALTO DEL CASTILLO DE MONTESA- BAJADA ENGUERA POR TRIALERA- ENCARAMOS DIRECCION LAS ALMAS- ALTO DE LAS ALMAS- BAJAMOS Y ENLAZAMOS CON EL ALTO DE LA PERERETA- UNA VEZ ARRIBA NOS LLEVA DIRECTAMENTE A LA SENDA DE BAJADA A VALLADA. CERVEZA EN GOFI.
En principio la vuelta propone alicientes, INDICAR SI ES VIABLE Y QUIEN VIENE.

bombersdevallada@gmail.com dijo...

Alvaro ,per mi la del disapte es molt interesant i divertida per la senda, avorer si lo de la ultima volta va ser casualitat o es ke li a pillat el trankillo, tambe pot ser ke estaba banyat(jo),no se si per fora o per dins,pero de segur ke els turronets en pasaran factura mes de una vegada, paciencia xikets, paciencia.

bombersdevallada@gmail.com dijo...

Pepe,la salida a las tres?????????

MERIDA AL PODER dijo...

Jose Rafa, creo que hemos quedado a las 8 de la mañana.

Che Alvaro eso de acortar la etapa para ti esta feo, tu siempre has sido de mas y mas estas flojo.

Bueno pues existe otra opcion es decir una vez bajemos a Enguera en vez de ir a buscar directamente las almas subimos el piquet y vamos direccion perereta , bajamos y cruzamos igual que en la marcha de Enguera para enlazar el la subida a las almas y despues si quieres bajamos por maravillosa, aunque a mi me gusto mucho la senda del corral del rei, es chula.



Amunt Valencia

MIGUELON dijo...

pepe es etapa pa un diumetge , no pa eixir a les 3 . si el altre dia se mos va fer denit fent el piquet , si fem las almas i la perereta , mos mengem el raim per la serra. el que veig es que disenyes les etapes sense avituallamet.

Tipotane dijo...

Hola, em diuen Rafa i soc de Bocairent, trastejant trastejant he trobat el vostre blog, la veritat es que per Vallada només he estat les dos voltes que vaig fer la Marxa d´Aielo i no conec res mes.... tindré que seguir-vos per vore si m'ensenye alguna ruteta per ahí.

L'Alvaro que està a les fotos es el mateix que hi ha a misrutas.net????

Ací teniu el meu blog
http://tipotane.blogspot.com/

I si voleu vindre a Alfarb el dia 16 fem una ruteta per a conmemorar la manifestació de València de fa dos anys
http://www.foromtb.com/f48/1era-kdd-acimcova-hermanamiento-amistad-y-mountain-bike-544785.html

Tipotane dijo...

Hola Alvaro, igualment encantat de coneixer't.
Jo els tracks no els penje, hi ha molta gent que pensa (entre els que m'icluisc jo) que no hi ha que fer públiques les rutes per a evitar que destrocen les sendes. Si vols fer alguna en concret no tinc inconvenient en passar-te el track, però amb la condició de que no el penjes jejejejeje.
No descar-te l'oferiment que fas de juntar-me en vosaltres i al matix temps te'l faig jo a vosaltres també.