lunes, 29 de junio de 2009

Vallada Ontinyent... camino a la perdición


Este es el perfil de la ruta que he fet jo asoles, ja que la penya m'ha abandonat a la meua sort i la del sol, i van posar rumbo cap al "Camino a la perdición..." A Pepe li havien dit un camí per enllaçar Ontinyent amb Aielo, però sembla que no van girar cap a la dreta quan debien... a les 13h, prop del campello amb mólta calor i Kms amb (+) acumulat, amb mólts dubtes sobre la ciclabilitat i desnivell que els quedava per davant, sense aigua i vegent fantasmes pet tot arreu, el Capità Admunsen i la seva expedició decideixent desistir i tornar cap a Aielo per rehidratarse i agarrar la ruta asfàltica tan coneguda per tots... Rafa Oguist, aprofitant la quidrada de la dona al mòbil, decideix posar fí a la ruta amb bicicleta i la resta de la expedició arriba a casa casi les 15h... un altra per explicar als nets, llàstima que m'he perdut el tram més interessant, ja ho probaré a l'hivern.

Ací podeu vorer les porque fotos que he fet.
Javi Traile, el amic de Pepe i autor del blog amb link en aquesta pàgina, va fer el dissabte la pedals de foc NON STOP, vaja tela ja t'ho contarà.

3 comentarios:

Oguist dijo...

bendita cridada o no se cuand abriem arribat a caÇa,encara ke ya se aon va el CAMINO A LA PERDICION i al reves podria tindrer continuitat eixe dixos cami.Pepe ,el perdone perke no sabies aon era.

Oguist dijo...

Alvaro, el baret bo no?

K@rstic dijo...

El baret de conya, tindrem que repetir-ho ;-)))