lunes, 22 de junio de 2009

Vallada La Matea
Un grup mimvat com la lluna del dissabte. Marcos i Jaime, encara que van estar a les 7 a.m. en el lloc habitual, van fer la seua ruta (menos mal, parella). Els demés (6 contant al Puçolenc Santi) vam començar pujant la Maravillosa. Pensàvem que la panxa buida de Pepe jugaria al nostre favor però com sempre, ell va posar quinta i va desaparèixer (Pepe, no hi ha café amb llet). Menos mal que va quan va pujar va pegar mitja volta i va tornar a pujar acompanyant a Jaime i a Marcos... lo que ell no sabía es que ells no venían amb nosaltres (que malo eres Ovidio ;-)))))) Desprès de baixar per el xorrillo al barranc de Boquella i reagrupar-mos, continuem cap al barranc de la Hoz (principi de Benancancil) on casi xafem unes quantes cabres xicotetes, que ens van fer una exhibició de com es puja un desnivell de 200 mts en menys de 3 minuts... Parada en la font de la Teixiora i encerrona de Pepe (menos mal que no sóc jo l'únic que fa encerrones). Baixada a Navalón de Abajo i enfilem cap a los Carasoles... quan a Pepe se li ocurreix trencar a la dreta per fer un troç de la marxa de Navalón, Berna continua directe cap als Carasoles i nosaltres seguim al líder de la ruta fins arrivar als 1025 mts de altitud que hi ha a La Matea. De allí baixada per Santich, Cases de Requena i arribada a Los Carasoles, on Berna està acabant d'esmorçar amb Pepe G. Repostem ràpid, mos foten canyà (la pròxima volta al Tuerto!!!) i anem cap a L'Escudero, baixada a Cases de Marco i barranc de la Fos (font de les arenetes), senda ràpida i depilatòria i arribada a la cadena per pista alternativa de la dreta, on avistem una àguila que despega des de uns metres de distància del camí... arribada a Moixent i Vallada a las 12:30 aproximadament... 67 Kms i 1800 mts de desnivell + acumulat.

Ací tingueu les fotos de la ruta.

Per el diumenge que bé es va proposar Moixent-Camp Redó-Campellets-Figueroles-Balarma-Ontinyent per Sant Esteve (ESMORÇAR) i tornar per Aielo, Fontanars, o L'Olleria. A les 7:30h en el lloc habitual.

OGUIST, la pròxima lluna plena serà el dimarts 7 de juliol, podríem fer la RUTA NOCTURNA el divendres 10 de juliol, com a proposta podría valdrer la eixida a las 21:30h en direcció Maravillosa, camp d'aviació, Enguera (SOPAR) i tornar o per el piquet o per l'Alcudia. Organitza tú la ruta...

1 comentario:

Oguist dijo...

s`estudiara disponibilidad ,per mi perfecte, eu parlem el diumenge