lunes, 14 de septiembre de 2009

Palmar... Palmar...Palmar... yeee MIGUELÓN!!!


Açò es la ostia!!! Miguelón s'ha unit al clan dels cronistes del blog!!! Collons tú, al final el blog servirà com un punt de trobada, on proposar rutes per el diumenge, coordinació de la penya i altres... yeee Ovidio-Ovi-Pepe.-Berna & Cia... qué passa amb vosaltres, que no s'animeu a escriurer??? vinga va, que no cal agarrar el boli, només cal polsar les tecles ;-))))))))))))
Respecte al comentari de MIGUELON... con diria un politic, la grandea de la democràcia permiteix que cadascú puga triar l'alternativa per a la tornada que més s'adapte als interessos personals... un repte de 200 Kms +/- no es presenta totes les setmanes, i a mí personalment, si en trobe amb forces després de l'arrosset i les jarres, m'agradaria intentar la tornada amb pedals (si algú s'anima també, no vaig a fer-ho soles). He tocat a RENFE i no hi ha cap problema en pujar les bicis al tren dissabte per la vesprada, així que com alternatives podem anar del Palmar fins a Alfafar (15 Kms) i tornar amb tren, o bé anar a Silla (alguns Kms més) o bé anar a Alzira per carreteres secundàries.. o bé arribar a Xàtiva... o bé a L'Alcudia de Crespins... o bé a casa!!! ja vorem com estem de temps i forces desprès de cinc xupitos de orujo d'herbes, jejejejeje... eufòria i ganes móltes, però forces.... la previsió del dissabte diu que l'oratge mos respetarà, però encara hi han massa dies per davan com per fiarse de la previsió...
Per la vostra informació, des de la Ciutat de les Ciències fins el Palmar hi han 30 Kms i una bona part es fan per sendetes entre la carretera del Saler i el mar, sendes xules però on la velocitat no pot ser de 30 Km/h... jo calcule un hora i mitja, després de haber fet ja un centenar de Kms que hi han desde casa fins la plaça de la Verge-CAC.
Ací els horaris de RENFE per si acàs tinguem que tornar amb tren :-(((
Qui diu que no pot???


Ja falta poc... esa podría ser la crònica del día... eixida a las 7.30h des de el lloc habitual... calculem 3.5h de ruta a una marxa tranquila... sería ideal portar barretes, no parar a esmorçar, estalviem temps i fem gana per a migdia... a las 11h estem en la Plaça de la Verge, les fotos de rigor i entrem al jardí del riu Túria, pasem la CAC, deixem a l'esquerra el port de València i posem rumbo sud cap el Palmar, passem per unes sendes molt guapes, entre l'Albufera i la platja, creuem la gola de Pujol, senda de travesses de tren, passem el Perellonet i agarrem desvio a la dreta cap a El Palmar, temps estimat 1.5h (anem passejant)... arribada prevista a les 13h... bany refrescant a la platja primer... i per fí estem cara a l'arròç a les 14h. A les 16h posem rumbo a Silla, i desde ací fins aon les forces ens deixen arribar, RENFE circula al nostre costat i més que probable es que acabem tirant les bicis damunt el tren... encara que siga fins a Xàtiva o L'Alcudia de Crespins... i arribada de nit a casa...calcule uns 200 Kms... pero que ningú s'asuste que son molt rodadors, la sensació que deu invadir-te no es la de acollono sino la de adrenalina, tensa els múlculs i digues... "YES, WE CAN" i si creus que no pots, punxa sobre la foto de la roda de la dreta ;-)))

11 comentarios:

bombersdevallada@gmail.com dijo...

ke bonicoooooooooooooooo,ara no mes falta ke no fasa molta calor,(estarem en el estiuet de san mikel).

K@rstic dijo...

Esperem que per lo menos no mos ploga... falta vorer qui s'apunta per fer la reserva... parleu-ho el diumenge.

bombersdevallada@gmail.com dijo...

ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,com tinguem lo d`els trajes.

bombersdevallada@gmail.com dijo...

tens un comentari en pirines

MIGUELON dijo...

HOLA

MIGUELON dijo...

Bé , ma costat , pero ja estic aÇí
A les 7,30, d´acord , agarrem els focos , no m´importa ,pero hi ha que esmorsar aixó es sagrat , despres agafeu roda per que ´l plat gran es d´un tiró hasta Valencia. y despres esperem que no hi haga encerrona p´els canyars de l´albufera y arribem tots pleglats i a bon hora per a dinar . La panxá la vuig a la taula y no després de dinar , directe a RENFE.Que per la nit tinc sopar amb els amics.

bombersdevallada@gmail.com dijo...

BIENVENIDO SEAS, SEÑOR DE LOS ANILLOS DE RADIOS.Per l'albufera moltes encerrones no poden haber, vamos krec,montañes sen veuen ben pokes.

K@rstic dijo...

YEEEEEEEEEEE, he modificat/agegit coses a la entrada Palmar... Palmar...

CAN WE?

YES, WEEKEND!!!

MIGUELON dijo...

muntanyes no hi han, pero hi ha aigua i fanc.la previsió de l´oratge diu quel disapte de matí sol pero per el vesprá entrá la gota freda,em de esperar-mos al divendres per vore la evolució ,per que si s´adelanta la gota ya sabeu , intento fallido , i si es retrasa, de puta mare. de totes formes 200 son molts i jo crec que´l aigua be de vesprá.

K@rstic dijo...

Crec que Murphy mos fotrá i el dissabte plourá...

bombersdevallada@gmail.com dijo...

La veritat es ke ganes de fer una barbaritat nihan i com despedida de la campaña de estiu tampoc estaria mal,ara aiso si no mos saltem ninguna minja perke les forces cuant tan kantes ja no estan.