jueves, 13 de agosto de 2009

7 d'agost segon nocturna, 9 d'agost Almansa...

Tot lo que no puja baixa, i aiçò es el que passa amb el número de bikers de Jarra&... deu ser la calor, les vacances, la fira d'agost o les festes que ja estàn prop... o les "contraries" que van posant freno... el cas es que estem prou mimbats, a vorer si en setembre en l'arrosset puguem fer pleno¿?¿?¿? Marcos ens va deixar per la caça, Jaime ens va abandonar per dubtes amb el pulsòmetre, altres que no nombraré fam com el Guadiana (apareguent i desapareguent), Berna que últimament no es deixa vorer :-( menos mal que tinguem dos nous fitxatges; OGUIST & COXETE!!!!! tots dos demostren que es algo més que "pasió estival ciclista".... ja vorem que passa quan vinga el fret i la pluja.
Panum et circenses.

2 comentarios:

Oguist dijo...

home ,en agost ja se sap vacacions, per alguns atres con si res.Per cert cuant partiu per akelles terras de frescor?.AS vist les clasificacions ven vistes:)))))). ARA ANEU ASPAYET KE JA KEDE PER DAVANT DE VOSALTRES.

K@rstic dijo...

Tas posante fort... i es que la constància i la perseverància son el pare i la mare del avanç i la millora ;-))))))))))))))